Reactie plaatsen

Reacties

Nina desmet
4 maanden geleden

Marleen
Je hebt het natuurlijke talent een gids te zijn voor anderen.
Jou capaciteiten zoals een sterke wil, niet te temmen moed en enthousiasme, openen zicht op de mogelijkheden , ook voor je medemens.
Jou heeft het leven niet klein gekregen, integendeel, het siert jou zo dat je je hart op de juiste plek kon houden. Trouw aan je eigen waarden.
Hartelijk
Nina

Marijke
7 maanden geleden

Een prachtige cover en titel ! Beiden geven reeds een hint naar de inhoud . Een inhoud die levensecht is . Het boek leest als een trein die in sommige stations even halt houdt voor emoties en spanning . Je bent een ware schrijfster !

Chris
7 maanden geleden

Dag Marleen, als ik terugdenk aan onze uitstappen met de luisterbus en onze gesprekken dan voel ik mij veel beter. Met jouw praten gaat zo vlot in deze moeilijke fase in mijn leven. Ik ben je zo dankbaar en hoop nog meerdere malen mee te kunnen in je busje, iedere dag met jouw op stap is een gelukkige dag in mijn leven. Ik ben je zo dankbaar.
Chris

Annelies
7 maanden geleden

Ik had de eer om als één van de eerste met de luisterbus mee te mogen! Die dag zijn door onze gesprekken vele zaken om hun plaats gevallen. Ik heb geleerd dat ik sommige zaken niet meer kan veranderen, maar moet leren om ze los te laten. Ik heb moeilijke momenten gehad maar ben door de gesprekken op het punt gekomen dat ik mijn leven terug in handen heb genomen. Ik ben je dankbaar Marleen voor dit top initiatief met de luisterbus. Warme groet en veel succes gewenst !
Annelies

Magda
7 maanden geleden

Dag Marleen, ik heb je testboek op vakantie uitgelezen. Alles is zo mooi verwoord, ik heb af en toe een traantje gelaten. Wat is Helena een moedige en energieke vrouw. Denk dat niet iedereen haar zou nadoen in al deze situaties. Het boek leest heel vlot. Ook nog een dikke merci voor de mooie namiddag met de luisterbus. Ik was vol bewondering voor de inrichting en alle comfort om te kunnen genieten in een mooi plekje in de natuur. Zelfs een koffie met een lekker taartje met verse aardbeien bij onze mooie gesprekken terwijl de omgeving ons rust bracht. Een namiddag die ik niet meer zal vergeten. Ik wens je heel veel succes met je boek en je luisterbus en hoop dat mensen die nood hebben aan een goed gesprek of gewoon rust de weg naar jou zullen vinden.
Magda.

De jaeger ivan
7 maanden geleden

Ik ben uw boek aan het lezen en het leest heel boeiend moet mijzelf inprenten om niet alles in 1maal door te lezen proficiat aan de schrijfster het is een boek om aan te prijzen en zal ook veel mensen steun bieden bij het lezen van de gebeurtenissen die zich voordoen